Ismail YK & Yurtseven Kardesler Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ismail YK & Yurtseven Kardesler Fan Sitesi

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Intizardan Ask Itirafi

2 posters
YazarMesaj
IsmailStyle
Admin
Admin
IsmailStyle

İlgi alanları : YK Hakkinda Hersey

Intizardan Ask Itirafi Empty
MesajKonu: Intizardan Ask Itirafi   Intizardan Ask Itirafi EmptySalı Kas. 03, 2009 10:49 pm

'Orada Neler Oluyor'un konuğu şarkıcı İntizar, diğer konuk Tolga Savacı'ya "Sana bir şey itiraf etmek istiyorum. Biliyor musun 16 yaşındayken sana çok aşıktım. Posterlerini duvarlara astım, senin için şiirler yazdım. Hatta bunlardan birini şarkı yaptım ve ilk albümüme koydum. Adı; 'Gelincik'. Aylin Livaneli ile evlendiğinde çok bozulmuştum. İkinizden de nefret etmiştim. Şu an yanımda oturduğuna ve benim sana bunları söylediğime inanamıyorum" dedi. Bu itiraf karşısında utanan Tolga Savacı, İntizar'a "Bu şarkıya bir klip çekmeyi düşünürsen seve seve oynarım. Duvarlarınıza posterlerimi astığınız için de size teşekkür ediyorum" diyebildi.
ebus yk

ebus yk

Intizardan Ask Itirafi Empty
MesajKonu: Geri: Intizardan Ask Itirafi   Intizardan Ask Itirafi EmptyCuma Haz. 11, 2010 12:58 pm

saoll

Intizardan Ask Itirafi
1 sayfadaki 1 sayfası