IsmailStyle Admin
Cinsiyet : Kayıt tarihi : 29/09/09 Nerden : Almanya Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 513 İlgi alanları : YK Hakkinda Hersey
| Konu: Evlilik Sonrası Erkeğin Evrimi Cuma Ekim 02, 2009 11:53 pm | |
| 6. Haftada
Seni Seviyorum Aşkım Ben Geldim Zahmet Etme Ben Açarım Sevgilim Ayşe Telefonda Zor Bir Çocukluk Geçirmişsin Bu Yüzüğü İnş Seversin Hangi Filmi Görmek İstersin Üzülme Sevgilim Leke Yapmaz Ben Pek Bu Fikirde Değlim Yaptığın Yemeklere Baylıyorum Birşey İçermisin Bu Elbise Sana Çok Yakışmış Özür Dileyecek Birşey Yapmadınki
6. Ayda
Tabiki Seni Seviyorum Selam! Ben açayım mi kapıyı? Seni arıyorlar Senin anan da cins ha Resim çerçevesi aldım, her zaman lazım Evita'ya gidelim mi ? Dikkat etsene yahu Bu konuda yanlış düşünüyorsun Bu aksam ne yiyoruz? Bir Martini içerim Bir elbise daha mi aldın? Biraz dikkat etsene be kızım
6. Yılda
Seni sevmesem çoktan çeker giderdim Annen ne yemek yapmış? Yahu su kapıya baksanıza! Telefoooon! Ulan tam da anana çekmişsin Su parayla kendine bir şey al Evita'yi gör, ben çok beğendim Amma da sakarsın be kadın! Saçma sapan konuşma, Alla'sen Gene mi makarna Gene buz koymayı unutmuşsun Kaç para verdin buna? Hay senin eline... | |
|