Ismail YK & Yurtseven Kardesler Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ismail YK & Yurtseven Kardesler Fan Sitesi

AnasayfaPortalGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Çok Heyxanlandım

2 posters
YazarMesaj
IsmailStyle
Admin
Admin
IsmailStyle

İlgi alanları : YK Hakkinda Hersey

Çok Heyxanlandım Empty
MesajKonu: Çok Heyxanlandım   Çok Heyxanlandım EmptyPtsi Ekim 26, 2009 8:15 pm

Türkmenistan'ın Tarkan'ı olarak bilinen popçu 'Kasım' 'Geri dön' adlı şarkısına ilk klibi için Nilay Dorsa'yla kamera karşısına geçti.
Türkmenistan'ın Tarkan'ı olarak bilinen popçu 'Kasım' ilk albümü için kolları sıvadı.Kendi ülkesinde çok sevilen ve ilgi gören popçu türkçe şarkılarından oluşan albümünün 'Geri dön' adlı şarkısına ilk klibi çekti.Klibinde Türkiye'nin ünlü mankenlerinden Nilay Dorsa'yla kamera karşısına geçen Kasım "Nilay çok seksi bir manken bu yüzden çok heyecanlandım' dedi.Ünlü manken Nilay Dorsa ise bu iltifat karşısında çok mutlu olduğunu ve 'Neyazık ki bizim popstarlar bizim değerimizi bilmiyor işte elin starı bizim değerimizi biliyor' diyerek Türk starlarına ince bir dokundurma yaptı.

yok!' dedi.Ayrıca bir gay'in klibinde de asla oynamayacağını belirten seksi manken 'Kliplerde genelde iki sevgili canlandırılıyor gay şarkıcıyla nasıl böyle bir sahne çekilebilir bu insanı kandırmaca değil midir' dedi.ihtiyacımNilay Dorsa, "Çok klip teklifleri alıyorum ancak hep öpüşme ve sevişme isteniliyor yeterince bu sahneler zaten son zamanlarda dizilerde çekilmekte.Benim böyle birşeye
ebus yk

ebus yk

Çok Heyxanlandım Empty
MesajKonu: Geri: Çok Heyxanlandım   Çok Heyxanlandım EmptyCuma Haz. 11, 2010 1:00 pm

tskler haber icin

Çok Heyxanlandım
1 sayfadaki 1 sayfası