IsmailStyle Admin
Cinsiyet : Kayıt tarihi : 29/09/09 Nerden : Almanya Yaş : 31 Mesaj Sayısı : 513 İlgi alanları : YK Hakkinda Hersey
| Konu: Herkesi Kocaman Öpecek Ptsi Ekim 26, 2009 8:08 pm | |
| Bengü 'Kocaman Öpüyorum' u şarkının sahibi Şehrazat la birlikte ilk dinledikleri an ezan okunduğunu söyleyip İkimiz de o an dua ettik ve şimdi dualarımız kabul oldu..dedi Pop Müziği'nin prensesi Bengü, ikinci klibini sözleri ve müziği Şehrazat'a ait olan 'Kocaman Öpüyorum' şarkısına çekti. Bu şarkının hem kendisini hem de prodüktörünü çok heyecanlandırdığını söyleyen Bengü, "Albüm hazırlığı esnasında bizi en çok heyecanlandıran şarkıydı. Şarkıyı dinlemeye gittiğimiz zaman, Şehrazat şarkıyı başlattığında ezan okunmaya başladı. İkimizde aynı anda dua ettik. O gün ettiğimiz dua kabul oldu ve şarkımız şimdi dillerden düşmüyor. 'İki Melek' ile yakaladığımız başarıyı ve satış grafiğini 'Kocaman Öpüyorum' un enerjisi ve başarısı iki üç kat daha arttıracak" diyor.
Klipte kendi hayatını oynayan Bengü, kılıktan kılığa girdi. Emir Khalilzade yönetmenliğinde 16 mm film formatında çekilen klibin setinde 40 kişi görev aldı. 22 saat süren çekimler esnasında keyfi oldukça yerinde olan Bengü, "Benimle ilgili yaratılmak istenen polemiklere karşı sessiz kalacağım. Kesinlikle bana söylenen hiç bir şeye yanıtım yok. Kariyerimin en güzel dönemini yaşıyorum. Kimse keyfimi bozamaz" dedi. | |
|
ebus yk
Cinsiyet : Kayıt tarihi : 10/06/10 Nerden : Almanya Yaş : 35 Mesaj Sayısı : 109
| Konu: Geri: Herkesi Kocaman Öpecek Cuma Haz. 11, 2010 12:56 pm | |
| | |
|